Dakwerkzaamheden bij Brussen Installatietechniek

Bij dakwerkzaamheden kunt u naast het bedekken en plakken van uw dak ook denken aan bijvoorbeeld het repareren van kleine lekkages in de oude dakbedekking. Een goed, water- dicht dak lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is helaas niet altijd. Een lekkage kan voor vervelende situaties zorgen. Wij staan garant voor het leveren van goed dakwerk. Bij problemen helpen wij u snel en Brussen Installatietechniek is thuis in alle voorkomende koper- lood- en zinkwerkzaamheden.
Deze materialen worden vaak gebruikt voor het vervaardigen van hemelwaterafvoeren, vergaarbakken, dakbedekking, gevelbekleding en dakrandafwerking. Heeft u wel eens nagedacht over onderhoud van uw dak? Het plegen van dak onderhoud wordt vaak vergeten, maar kan een boel ellende voorkomen. Blad verwijderen van daken en uit de goten, en het repareren van beschadigingen zijn enkele werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het voorkomen van daklekkages. Dit kan op de lange termijn u van vele zorgen ontzien.Voor reparatie en onderhoud van zowel platte als schuine daken, in zink, bitumen en met pannen bedekking kunt u bij Brussen Installatietechniek terecht.

Platte daken:
– Dakbedekking geheel vervangen
– opnieuw aanbrengen van een toplaag, eventueel isoleren
– randafwerking in zinken deklijsten
– lekkages herstellen
– aanbrengen of vervangen van hemelwaterafvoer
Pannendaken:

– panletten vernieuwen
– nieuwe pannen, of goed leggen daarvan
– aanbrengen van dakfollie ter voorkoming van lekkage
– vastzetten van vorsten

Andere werkzaamheden:
– het plaatsen van de rookgasafvoer van haard of c.v. ketel
– hete maken van zinkwerk/zinken goten
– loodwerk herstellen/vernieuwen

Kwaliteit

Voor diensten van topkwaliteit bent u bij Installatiebedrijf Brussen in
Ede aan het juiste adres.
Als vakbekwaam en erkend installateur zorgen wij ervoor dat uw elektra-,verwarmings-, gas- en waterinstallaties en dakwerken geheel conform de laatste eisen worden aangelegd.
Ook voor onderhoud van deze installaties kunnen wij u als installateur van dienst zijn. Zo kunt u lang en goed gebruikmaken van deze afzonderlijke installaties.